• header-2.jpg

Exportkisten

Heeft u exportkisten nodig voor het exporteren van goederen naar het buitenland? Barendregt's Kistenfabrief kan u voorzien van kisten die geschikt zijn voor zeevracht en luchtvracht.

Exportkisten op maat

Of het nu gaat om grote of kleine, lichte of zware producten, voor ieder product kunnen wij een exportkist op maat maken. Indien gewenst kunnen wij de kisten voorzien van schokwerend materiaal. Ook eventuele andere toevoegingen kunnen in overleg gemaakt worden.

ISPM15-norm

Onze kisten worden gemaakt van gecertificeerd vurenhout. Dit hout voldoet aan de ISMP15-norm. Hierdoor kunnen onze exportkisten naar ieder gewenst land worden geëxporteerd. Om dit te kunnen controleren zijn wij aangesloten bij de Stichting Markeren Houten Verpakkingen.

Snelle levering

Heeft u de exportkisten met spoed nodig? Omdat wij over grote voorraden hout beschikken kunnen wij snel leveren. Uiteraard is de levertijd afhankelijk van de grote en complexiteit van de producten die geëxporteerd moeten worden.

Wat kost een exportkist?

Wilt u exportkisten door ons laten maken en wilt u een offerte ontvangen? Laat het ons weten door het formulier op deze pagina in te vullen.

Indien u op zoek bent naar betrouwbare export kisten kunt u uitstekend terecht bij Barendregt's Kistenfabriek B.V. Wij staan sinds 1964 garant voor kisten van topkwaliteit. Wij kunnen voor al uw producten de ideale kist op maat produceren. Dus of het nu om grote of kleine, zware of lichte producten gaat, Barendregt voorziet u van export kisten waarin de producten veilig van A naar B getransporteerd kunnen worden.</p>
<p>
<em>Een goede keuze</em><br />
Wanneer u voor de <a style="color: #000000;" href="http://www.barendregt-kistenfabriek.nl/producten.html">export kisten</a> kiest van Barendregt's Kistenfabriek bent u verzekerd van een snelle levering van houten kisten op maat. Onze kisten zijn gemaakt van gecertificeerd vurenhout en voldoen aan de ISPM15 norm zodat ze naar elk gewenst land geëxporteerd kunnen worden. Bovendien zijn wij een flexibele leverancier. U bent niet genoodzaakt uw bestelling in één keer af te nemen.<br />
<br />
<img src="images/transport-kisten.jpg" alt="Transport Kisten" style="margin-left: 7px; margin-right: 8px; margin-bottom: 6px; float: right;" /><em>Contact</em><br />
Wanneer u vragen heeft of graag meer informatie ontvangt, kunt u ons telefonisch bereiken via nummer <strong>0181-612831</strong>.</p>

Stuur mij een offerte

RECENTE PROJECTEN

Project-1.jpg

Industriële emailleeroven naar Zuid-Amerika

Een klant vroeg ons een verpakking te maken voor het vervoeren van een industriële emailleeroven. Die stond in een fabriek in Gaanderen (Gelderland) en was overgekocht door de nieuwe eigenaar in Colombia. Om transport per schip mogelijk te maken, werd de oven – 40 meter lang – gedemonteerd. Het zwaarste deel woog zo’n 25 ton.

Lees meer
Scroll naar boven