• header-8.jpg
Home ›› Meubelbranche

Meubels exporteren  Meubelbranche

Meubels zijn vaak groot en zwaar en soms zeer kwetsbaar. Voor de meubelbranche verpakt Barendregt’s Kistenfabriek meubels veilig in exportkisten. Daarna zorgen wij ervoor dat we in de juiste verpakking de meubels verzenden. Met ruim 50 jaar ervaring is Barendregt’s Kistenfabriek de partner voor het verpakken en verzenden van meubels over de hele wereld.

Exportkisten op maat

Exportkisten worden bij Barendregt’s Kistenfabriek op maat gemaakt. Of het nu gaat om het verpakken van grote of kleine, lichte of zware meubels, wij kunnen alles voor u maken. Het is zelfs mogelijk om kisten te voorzien van schokwerend materiaal als we uw meubels verzenden. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van onze exportkisten, kunnen we u garanderen dat uw meubels veilig aankomen op de bestemming. Bij het op maat maken van de kisten betrekken we u graag, zodat u precies weet wat er op welke manier verzonden wordt. Bij het vervoer gebruiken we stuwhout, folie en pallets, zodat alle exportkisten netjes op hun plek blijven staan. Onze deskundige collega’s weten precies hoe ze ladingen moeten opstellen als ze uw meubels verzenden, in welk transportmiddel dan ook. U kunt dit met een gerust hart aan Barendregt’s Kistenfabriek overlaten.

meubels verzenden

"Barendregt’s Kistenfabriek is een professionele, betrouwbare partij. Of er nu een tafel, kast, bed of bank verzonden moet worden, alles wordt op maat verpakt."

Schilderij versturen - kunstbranche.png

Meubels verzenden in exportkisten

Om uw meubels zo goed en veilig mogelijk nationaal of internationaal te vervoeren, pakken we ze goed in. Meubels verzenden gaat immers door de lucht, over zee en over land. Tijdens de transit mag niets kapot gaan. We maken gebruik van stevige vurenhouten exportkisten. Dit gecertificeerde hout voldoet aan de ISMP 15 norm, waardoor we ze naar ieder gewenst land met uw meubels verzenden.

Het hout heeft hittebehandelingen ondergaan, waardoor er geen ongedierte of andere schadelijke micro-organismen meereizen met uw kostbare spullen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het verzenden van uw meubels.

De werkwijze

Wanneer u ervoor kiest om uw spullen te verpakken en verzenden met Barendregt’s Kistenfabriek, komen onze collega’s bij u langs om zich te oriënteren op de groottes en hoeveelheden van uw meubels. We overleggen met u welke soort verpakkingen er nodig zijn, zodat uw product beschermd is tegen beschadigingen, weersinvloeden en vocht. Daarna maken we een afspraak voor het verpakken en verzenden. U hoeft niet met een vrachtwagen naar ons toe te komen, wij komen weer naar u. We verpakken uw producten op locatie. Onze ervaren collega’s nemen alle benodigde materialen, gereedschappen en exportkisten mee.

exportkisten
Heeft u vragen? Neem contact op

De grootte van het meubelstuk en het soort meubel maakt voor ons weinig uit. Wij maken alle exportkisten op maat, dus ook als we uw meubels verzenden. Of u nu een bank, stoel, tafel, buffetkast, boekenkast, bed of een ander meubelstuk verzendt, het komt veilig op locatie. Zowel nationaal als internationaal.

Wilt u meer informatie over meubels verzenden in exportkisten? Neem vrijblijvend contact op met Barendregt’s Kistenfabriek. Bij ons kunt u kisten en kratten op maat laten maken voor het veilig verpakken en verzenden van uw meubels. De verpakkingen van Barendregt’s Kistenfabriek zorgen voor goede bescherming van banken, stoelen, kasten, bedden en ander meubilair tijdens vervoer of opslag. Onze houten kisten voldoen aan de internationale ISPM 15 norm en zijn daarom naar elk land ter wereld te exporteren.

Contact

Scroll naar boven